Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze man grijpt de billen van een serveerster – hij ontdekt dan dat hij de verkeerde persoon heeft uitgekozen

Sommigen vinden het grappig of aangenaam om de billen of de borsten van een vreemde vrouw aan te raken. Dit is natuurlijk totaal ongepast en moet altijd beteugeld worden. In Georgia, in de Verenigde Staten, is de onderstaande video nu viraal gegaan.

Het hele incident werd gefilmd door de bewakingscamera in de bar. Op de beelden zien we een serveerster aan het werk wanneer dan een man met een rode T-shirt zijn handen op haar billen plaatst. Hij begrijpt dan vlug genoeg dat hij dit beter niet had gedaan.

De vrouw liet zijn actie namelijk niet zomaar passeren, integendeel. Zoals te zien is in de video, greep ze hem dan meteen bij de keel en duwt ze hem tegen de muur. Ze vertelt dat ze de man toen het volgende zei:

“Je raakt me niet aan, klootzak.”

– Ik dacht niet eens na, ik reageerde gewoon. Ik weet niet waarom ik op die manier reageerde. Ik heb dit nooit eerder gedaan.

Een van haar collega’s belde toen de politie, op haar verzoek. De man ontkende echter de feiten. Hij wist op dat moment dat een camera de hele incident had gefilmd. Hij werd ter plekke gearresteerd en wordt aangeklaagd voor aanranding. Buzzfeednews zegt dat hij ondertussen zijn borg heeft betaald van $2.500, maar binnenkort voor de rechter zal moeten verschijnen.

Emilia’s video werd ondertussen meer dan 1,3 miljoen keer bekeken. Veel vrouwen hebben gereageerd en aangegeven dat ze ook het slachtoffer zijn geweest van dit soort vernederende en ongerechtvaardigde aanrakingen. Emilia wil nu het volgende zeggen aan iedereen:

– Ik ben niet blij dat dit is gebeurd, maar ik ben wel blij dat het uiteindelijk zo positief is geweest. Ik ben blij dat andere vrouwen dit kunnen zien en weten dat ze zichzelf kunnen verdedigen of dragen wat ze willen.

Aanraken zonder toestemming is vrijwillige agressie. Velen prijzen deze jonge vrouw nu voor haar reactie en vinden dat de man heeft gekregen wat hij verdient. Voel je vrij om dit artikel te delen en een reactie achter te laten!