Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze gekke schildpad denkt dat hij een hond is en heeft een hele hechte band met zijn baasje.

Dieren zijn buitengewone wezens. En huisdieren hebben echt iets bijzonder. Ze brengen ontzettend veel liefde en humor in onze levens.

Iets wat mensen altijd amusant vinden is wanneer een dier denkt dat ze tot een andere soort behoren. Bijvoorbeeld toen de koe genaamd Bonnie in het bos vluchtte en zich als een hert gedroeg.

Huisdieren vertonen ook dergelijk gedrag. Katten doen soms als honden, en bedelen met hun tong uit hun mond aan de rand van de tafel om eten. En honden gedragen zich soms als katten, wanneer ze zich uitstrekken of zich in kleine balletjes knuffelen.

Een jong meisje genaamd Linda Lindered heeft een gelijkaardige ervaring met haar schildpad.

The Dodo postte op Facebook onlangs een video waarin ze het leven van het kleine huisdier van Lina documenteerden – een mannelijke schildpad genaamd Nisse die ze al haar hele leven in Zweden heeft.

De vader van Lina was allergisch aan vacht, dus kwam ze op het idee om een schildpad in huis te nemen.

Maar Nisse is speciaal. Anders dan de meeste schildpadden is hij erg snel en volgt haar overal waar ze gaat. Lina zegt dat hij zich meer als een hond dan als een schildpad gedraagt.

Nisse heeft ook een grote zus, maar ze verschillen compleet. Zijn zus gedraagt zich meer als een typische schildpad. Lina is duidelijk de favoriete persoon van Nisse. Hij probeert haar zelfs te volgen wanneer ze hem op het einde van de dag in zijn aquarium plaatst!

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET ELKE DIERENLIEFHEBBER DIE JE KENT!

https://www.facebook.com/thedodosite/videos/1838779112923422/