Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze broer en zus voeren een ontroerend duet uit – maar kijk dan wie op de achtergrond komt meedoen

In bijna elk gezin heb je wel iemand die steeds de clown moet uithangen. Ze maken van elke gelegenheid gebruik om een grap te maken of iemand een poets te bakken.

In deze familie is dit de jongere broer. Wat ook gebeurt, hij vindt het steeds leuk te vinden om de rest van het gezin aan het lachen te brengen. En zoals je kunt zien in de video hieronder, is hij zo ook het zonnetje in de familie.

Toen Kate en Liam besloten om hun interpretatie van “Think about you” als een duo te oefenen, besloot hun moeder hen te helpen en hen te filmen. De twee begonnen te zingen, met hun kleine zusje achter hen in het bed… maar het duurde niet lang voordat een andere persoon stiekem op de achtergrond verscheen.

Johnny, het kleine broertje, kon aan de drang niet weerstaan om “deel te nemen” aan de uitvoering van zijn broer en zus. Het beste van dit alles? Beiden hadden geen idee van wat er achter hen gebeurde!

We begrijpen niet hoe de moeder tijdens het filmen niet is beginnen lachen! Deel dit filmpje met je vrienden en familie op Facebook om hen dag op te lichten!
[fblike]