Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze 9 dingen kun je het beste in september kopen om geld te besparen

De zomer is voorbij, de kinderen zijn weer naar school en het herfstige weer doet ook zijn intrede. Juist nu is het moment om boodschappen te halen! Veel dingen zijn nu afgeprijsd of anderszins goedkoper dan in het rest van het jaar. Juist ook omdat er in het najaar vaak nieuwe modellen van gadgets aangekondigd worden, waardoor de oudere modellen in de uitverkoop gaan. Deze negen dingen zijn nú het goedkoopst.

Dit slaan we meestal in september in.

Deze spullen zijn juist in september het goedkoopst

1. Planten
Natuurlijk ga je geen zomerplanten in de herfst planten, maar huisplanten kun je prima in het najaar kopen! Zo kunnen ze in de winter aan jouw huisje wennen en in de lente nog meer groeien. Juist in de herfst houden veel tuincentra uitverkoop om van hun planten af te komen.

2. Smartphones en tablets
Wil je graag een nieuwe smartphone? Dan is september een goed moment om te gaan shoppen, want veel telefoonmerken komen in het najaar met een nieuw model op de proppen. Dat betekent dat het oude model iets goedkoper wordt, wat voordeliger is voor jou!

3. Groente en fruit
Juist in de herfst kan er veel geoogst worden in eigen land. Aardappelen zijn doorgaans bijvoorbeeld erg goedkoop en ook groente als andijvie en verschillende kolen zijn nu veel goedkoper.

4. Fietsen
Ook fietsenmerken komen in het najaar met nieuwe modellen uit, dus de oudere modellen worden in de uitverkoop gedaan. Vinden wij prima, want als het maar fietst!

5. Zomerkleren
Als je wat centen wil besparen, kun je het beste nu zomerkleren kopen. Koop vooral basics die je volgend jaar nog aan wil zoals basic kort broeken en shirts.

6. Keukenapparaten
Net als bij fietsen en smartphones, worden er ook in het najaar nieuwe modellen magnetrons, koelkasten en vaatwassers gemaakt. Dus ook is dit het moment om keukenspullen te kopen.

7. Auto’s
Wil je graag een nieuwe auto? Ook die zijn ietsje goedkoper in september als er ruimte wordt gemaakt voor nieuwe modellen.

8. Grasmaaier
Je denkt in het najaar vaak niet aan grasmaaien, maar juist nu zijn ze goedkoper! Koop er eentje en zet hem in de garage, je zult er in het voorjaar blij mee zijn.

9. Vliegtickets
Juist na de zomer worden vliegtickets veel goedkoper. Boeken dus!