Zoek
Sluit dit zoekvak.

De schattigste kerstreclame van Disneyland Parijs ontroert iedereen en gaat viraal.

Met hun nieuwste kerstreclame heeft Disneyland Paris bijna de hele wereld kunnen ontroeren.

Kerstreclames zorgen vaak voor ontroerende momenten. Ze roepen gevoelens van nostalgie, saamhorigheid en vriendschap op. Kerst leent zich bij uitstek voor gezelligheid en warmte.

Denk maar aan de reclame van Frekkel (Staatsloterij) of het kerstdiner met moeder en dochter (Plus). Vaak zijn deze reclames echte tranentrekkers! We kunnen het niet laten om ze meerdere malen te bekijken.

Disneyland Paris heeft ook een nieuwe kerstreclame uitgebracht. Onderaan kun je het filmpje zien, alvorens we er een klein beetje over vertellen.

In het filmpje is een schattig wit eendje te zien. Het pulletje vindt een tijdschrift van Donald Duck. Al snel zien we hem fan worden van de grote eend en imiteert hij zijn grote idool zo vaak als het kan.

Helaas scheiden hun wegen. Sommige eenden migreren en een tijdschrift kan helaas niet mee op de vlucht. Wat er dan gebeurt, zullen we niet verklappen, maar menigeen houdt het er niet droog bij!

Het is een prachtige en ontroerende reclame, vindt je ook niet? Als je deze kerstreclame ook zo aandoenlijk vindt, vergeet dan niet om dit te delen met jouw vrienden en familie op Facebook!