Zoek
Sluit dit zoekvak.

De reactie van deze baby die slechthorend is prachtig als hij zijn grote zus voor het eerst hoort.

Babytje is te vroeg geboren en door medische complicaties slechthorend. Met behulp van een gehoorapparaatje hoor ze voor het eerst haar grote zus. Een ontzettend mooi en lief moment volgt.

Kleine Scarlet was 3 maanden te vroeg geboren. Het arme meisje kreeg daarna NEC (Necrotiserende Enterocolitis), een ernstige darmontsteking.

Ze werd antibiotica toegediend tegen de NEC, maar dit veroorzaakte helaas gehoorproblemen.”Het is een lange en emotionele ervaring geweest”, schreef haar moeder Carol Dianne Benjamin verleden week op Facebook.

Haar ouder dachten dat het meisje redelijk kon horen, omdat ze op een boel geluiden reageerde. Maar, zoals ze zelf schrijft: „Nadat wat ik vandaag heb gezien, niet zo goed als ik dacht.”

De baby heeft een speciaal gehoorapparaatje gekregen na lang onderzoek. Terwijl Scarlet bij mama op schoot zit, staat haar oudere zusje voor haar. Gelukkig werd het hartverwarmende moment gefilmd!

„[…] geniet van een van de absoluut beste dagen uit ons leven!”, schreef Carol op Facebook.

Haar zusje zegt de hele tijd „babyzusje”, terwijl Scarlet naar haar kijkt. Eerst zien we haar een beetje verbaasd reageren. Maar dan schiet de kleine in de lach en houdt niet op! Haar moeder kan nauwelijks de tranen bedwingen!

Op sociale media geven veel mensen aan dat de traantjes rijkelijk vloeien bij deze prachtige beelden.

Dit is echt een geweldig en emotioneel moment voor het gezin. We zijn gezegend dat we deze onvergetelijke gebeurtenis op deze manier mee mogen maken!

Als jij het ook zo mooi vindt, vergeet dan niet deze fantastische beelden te delen met jouw vrienden.