Zoek
Sluit dit zoekvak.

De reactie van de doodsbange geredde hond wanneer ze beseft dat alles goed zal komen, is onbetaalbaar

Honden hebben het unieke vermogen om bepaalde dingen te aan voelen. Een hond voelt aan of een persoon betrouwbaar of gemeen is.

Je kunt veel over een persoon zeggen door hoe een hond op hen reageert. Honden zijn geweldige dieren. Soms denken wij honden niet verdienen als mens zijnde. Zoveel leed dat we ze soms aandoen, het is verschrikkelijk. Gelukkig zijn er ook mensen die er alles aan doen om goed voor dieren te zorgen.

Het zat de arme hond uit de onderstaande video genaamd Eddie ook niet mee. Edie kwam terecht in een high-kill shelter. Een high-kill asiel is een asiel waar de honden die na een lange tijd niet zijn geadopteerd zijn, worden ingeslapen. Niet de leukste plek voor honden dus.

Het eerste deel van deze video is moeilijk te bekijken. Edie was doodsbang. Elk klein ding doet Edie huiveren en beven. Edie lijkt te weten wat er zou zijn gebeurd. Edie is niet bereid om iemand te dichtbij te laten komen. Het geblaf en de woestenij zijn allemaal uit angst.

Eddie werd gelukkig slechts enkele uren voor zijn noodlot gered. Bekijk de onderstaande video en kom meer te weten over het verhaal van Edie
[fblike]