Zoek
Sluit dit zoekvak.

De nieuwe “schoonheidstrend” voor 2020 – het verwijderen van de binnenkant van je oren

Mensen willen opvallen. Voor sommigen is een heel speciaal kapsel voldoende, terwijl voor anderen het tatoeëren van het wit van hun ogen een goed idee lijkt. Creativiteit kent geen grenzen als het gaat om hoe we ons uiterlijk veranderen.

We hebben eerder gerapporteerd over nieuwe trends met gevaarlijke procedures en de reactie die ze online hebben veroorzaakt.

Natuurlijk is het hun keuze. Gelukkig zijn we vrij om te doen wat we willen met onze lichamen.

Niets om je voor te schamen, veiligheid boven alles. Maar tegelijkertijd respecteer ik degenen die hun dromen volgen – en durf ik risico’s te nemen om ze te bereiken.

Zoals de Australiër Charles Bentley bijvoorbeeld. Hij doet dingen op zijn eigen manier – en steekt graag uit de menigte. Velen hebben sterke meningen over zijn lichaamsveranderingen, maar leef en laat leven, zeg ik.

https://www.instagram.com/p/BuDy32Th_VO/?utm_source=ig_embed

Deze Australiër pakte in ieder geval zijn koffers in 2019 en reisde helemaal naar Zweden – om zijn oren aan te passen.

En het was niet alleen om een ​​kleine piercing te laten doen – nee, Charles wilde de hele schelp uit zijn oren verwijderen, meldt de Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BvCwItEDwns/?utm_source=ig_embed

De procedure werd uitgevoerd door Chai Maibert bij CALM Body Modification in Stockholm, Zweden. Die de gedurfde Australiër hielp om de nieuwe look te krijgen die hij wilde, volgens de site twintigtwowords. Mr Maibert beweert dat de enorme gaten in Charles ‘oren zijn gehoor niet mogen beïnvloeden.

“Om een ​​paar feiten op een rij te krijgen – deze procedure maakt je niet doof. Het kan uw vermogen om de richting van het geluid te horen gedurende de eerste twee weken nadelig beïnvloeden – totdat uw geest zich heeft aangepast aan uw nieuwe oren, ”schreef Chai Maibert op Instagram.

Veel mensen zijn echter sceptisch – en de meerderheid denkt dat zijn bewering niet waar is.

Nadat Chai de foto’s van de operatie op sociale media had gedeeld, begon het al snel te koken op het internet. Gebruikers denken dat dit totale waanzin is en dat deze lichaamsaanpassing te ver is gegaan.

Een van hen schreef: “Ik wed dat zijn oren fluiten wanneer hij op zijn veganistische fiets rijdt”, aldus de Daily Mail.

Sommigen zeiden echter dat het er perfect uitzag – en degenen die tegen de sociale norm durven in te gaan, zouden moeten worden toegejuicht.