Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Meilandjes geven duidelijkheid over ‘faillissement’

Martien Meiland (58) wil de geruchten over een faillissement de kop indrukken. De familie wijnt er gewoon op los in Chateau Marillaux, ondanks de vele annuleringen naar aanleiding van het coronavirus. Volgens de flamboyante kasteelheer ligt een faillissement namelijk helemaal niet op de loer, vertelt hij aan RTL Boulevard.

“Nou, wat lezen en horen wij in de bladen? Faillissement? Daar is helemaal geen sprake van”, vertelt Martien aan RTL Boulevard. De Chateau Meiland-sterren krijgen ‘natuurlijk’ wel te maken met veel annuleringen, maar moeten zelf ook de boekingen afzeggen. “Wij hebben van Macron afgelopen maandag natuurlijk vernomen dat wij tot 11 mei niet open mogen”, verklaart de 58-jarige.

Erica wil de lucht klaren. “Wij hebben een mail gestuurd naar de mensen die hier tot 11 mei zouden komen, die hebben we geannuleerd en de bedragen teruggeboekt”, legt ze uit. “Verder is er niets aan de hand. Voor iedereen die na de lockdown willen komen: jullie zijn van harte welkom.” Martien is eventjes de weg kwijt – “Een lockdown?” – waarna zijn vrouw hem uitlegt wat dat inhoudt.

De geruchten begonnen naar aanleiding van een interview dat Martien zou hebben gedaan met het Vlaamse blad TV Familie. De leegloop aan gasten én hun grote verhuizing leverde veel kopzorgen op. “Als deze crisis nog lang duurt en als mensen in de zomer niet mogen reizen… Dan zie ik het niet goed komen. Dan vrees ik voor een faillissement, ja”, zou Martien in het blad hebben gezegd.

Bron: RTL NIEUWS Beeld: Instagram