Search
Close this search box.

De meesten doen het verkeerd bij hun eerste poging: Hoeveel B’s zitten verborgen in dit beeld?

De meesten onder ons hebben een zittende job. De hele dag zitten we achter een bureau. En wanneer we wat vrije tijd hebben, is het gemakkelijk om ook weer in de sofa te ploffen of languit in de tuinstoel in de zon.

Het is dus duidelijk: we bewegen te weinig. Maar een even groot probleem is dat technologie ons dagelijkse leven heeft overgenomen. Binnenkort moeten we niet meer zelf denken, want computers en smartphones doen het meeste van ons werk.

Daarom kan het zo verkwikkend zijn om een pauze in te lassen van werk, en niet de televisie opzoeken maar wel je hersenen verfrissen met een andere vorm van stimulatie.

De leuke test hieronder is daar een leuk voorbeeld van. Het is zeer simpel, en het duurt slechts enkele minuten. Maar het activeert je hersenen ten minste, en doet je even focussen.

Sinds kort komen deze soort uitdagingen vaker en vaker voor, een fantastische trend. We kunnen namelijk allemaal wat dagelijkse hersenoefeningen gebruiken!

Hieronder heb je een afbeelding met heel wat 8’en erin verwerkt. Maar tussen al deze cijfers acht bevinden zich ook enkele B’s. De uitdaging is om uit te vissen hoeveel!

De meesten falen!
Deze test is een uitstekende manier om je hersenen-oog coördinatie te trainen. Ik denk dat de meeste mensen dit kunnen oplossen als ze de hele dag hadden, maar je krijgt slechts 10 seconden! Deze tijdslimiet doet de meeste mensen falen bij hun eerste poging.

Nu, ik wens je het allerbeste! Hoeveel B’s kan je vinden in dit beeld? Klaar? Start!

Laten we eens kijken hoe je het hebt gedaan! Zoals eerder vermeld, hebben maar weinig mensen het juist bij hun eerste poging omdat ze slechts 10 seconden krijgen. Ik moet toegeven dat ik ze niet allemaal kon spotten!

Vind hieronder het antwoord met alle B’s in het rood aangeduid:

Het enige juiste antwoord is dat er 9 B’s in de afbeelding zitten!

Klik op de DEEL-knop als je minstens 5 B’s hebt gevonden. Indien dat zo is, GOED gedaan! Stuur dit naar al je vrienden om hen even uit te dagen met deze hersenoefening!
[fblike]