Zoek
Sluit dit zoekvak.

De meeste mensen lukt het niet en jouw opdracht is om de fout in dit plaatje te vinden.

Nu nog heel wat mensen noodgedwongen thuiszitten, gaat televisie kijken algauw vervelen. Maar iets wat we kunnen doen om de verveling tegen te gaan, is het oplossen van breinkrakers. Problemen en vraagstukken oplossen is een uitstekende manier om ons brein scherp te houden. Wanneer je je hersenen op de proef stelt met deze uitdagingen, verbeter je niet alleen je concentratie, maar je voelt je achteraf ook heel voldaan en trots.

Puzzels oplossen scherpt ook de competitiegeest aan, want eenmaal je de uitdaging ziet, wil je gewoon niet opgeven tot je het goed hebt!

Optische illusies

Puzzels kunnen de meest uiteenlopende vormen aannemen. Soms is het een wiskundige vergelijking die je al niet meer zag sinds de middelbare school, en soms zijn het raadsels. Dankzij het internet kunnen we een oneindige hoeveelheid uitdagingen vinden, zonder daarvoor ons huis te moeten verlaten.

Vandaag willen we een puzzel delen die online heel wat aandacht krijgt. Het gaat om een visuele puzzel of zoekplaatje. De opdracht is om het foute detail in de prent te vinden.

Kan jij de fout in de prent vinden?

Bekijk de onderstaande prent. We zien een persoon die de eendjes voert aan een meer, maar iets in het plaatje klopt niet.

Zie jij wat er fout is in de plaatje?

Het is niet gemakkelijk en je moet je goed concentreren.

Heb jij het gevonden? Gefeliciteerd, want in dat geval heb je oog voor detail.

Dit is de fout in het plaatje

Kon je het niet vinden? Niet getreurd, vrienden. Er zijn slechts weinig mensen die het detail meteen zien.

Dit is het antwoord:

Daar! Tussen alle eenden zit een kleine duif verstopt! Gelukkig kreeg de kleine vogel ook een beetje voeder!

Deel dit bericht om je vrienden uit te dagen!