Zoek
Sluit dit zoekvak.

De jongen wordt gepest vanwege zijn roze T-shirt: als ik zijn leraar de volgende dag zie, breekt mijn hart

De 9-jarige William Gierke uit Wisconsin was echt trots op zijn T-shirt.

Maar hij kwam huilend en diepbedroefd thuis van school.

Zijn klasgenoten hadden hem gepest en noemden hem een ​​”sissy” – omdat het T-shirt roze was.

William Gierke, 9, wilde zijn steun betuigen aan kankerpatiënten, daarom koos hij een T-shirt uit dat hem nauw aan het hart lag.

“Tough Guys Wear Pink” stond op het T-shirt, dat werd verkocht om een ​​liefdadigheidsinstelling voor borstkanker te ondersteunen. Helaas waren zijn klasgenoten niet zo lovend over het T-shirt. William werd gepest en een ‘mietje’ genoemd omdat hij roze droeg.

William’s moeder Tomi werd verdrietig toen ze haar zoon zag terugkomen van school, terwijl ze de tranen wegveegde. De opmerkingen van zijn klasgenoten hadden ervoor gezorgd dat hij de volgende dag niet meer naar school wilde. De moeder had geen idee wat ze moest doen om William te helpen. Maar gelukkig had de jongen een zeer attente leraar …

De leraar stond op ​​tegen pesten
Toen William de volgende dag naar school ging, rekende hij op meer plagende en onvriendelijke opmerkingen. Toen zag hij wat zijn leraar, David Winter, droeg. De leraar had gezien hoeveel pestgedrag William had moeten doorstaan ​​vanwege zijn T-shirt. Dus hij had besloten zelf een roze shirt te dragen – om solidariteit met William te tonen.

Het lijkt misschien een klein gebaar, maar het betekende de wereld voor William. En bovenal was het een boodschap voor alle studenten dat pesten mensen voor hun kleding nooit OK is.

“Ik voel me meer op mijn gemak, ik laat me niet meer lastig vallen,” zei William nadat zijn leraar stelling nam tegen de bullebakken.

Geen enkel kind zou gepest moeten worden voor hun kleding. Groot respect voor deze leraar om op te komen voor zijn leerling. Like en deel dit artikel om de steun van deze leraar voor William te eren!
[fblike]