Zoek
Sluit dit zoekvak.

De hele jury luistert vol verbazing. Je hebt nooit deze Queen-klassieker eerder zo horen zingen!

Queen was een band die de wereld veroverde als een van de beste rockbands ooit. Ondanks het trieste overlijden van frontman Freddie Mercury in 1991 leeft de muziek voort en blijft de muziek populair bij elke nieuwe generatie.

Of je nu een fan bent of niet, niemand kan het muzikale meesterwerk dat “Bohemian Rhapsody” is, ontkennen. De plaat werd uitgebracht in 1975, en het bleef het negen weken lang bovenaan de U.K-hitlijsten staan ​​en verkocht meer dan een miljoen exemplaren en is het vandaag nog steeds direct herkenbaar.

Maar de interpretatie door de jonge Lou Mai van deze klassieker op de Franse versie van “The Voice” blies me weg en liet de juryleden onmiddellijk op hun knoppen drukken. Ik heb nog nooit zoiets gehoord. Bereid je voor!

Niet alleen was dit meisje uitzonderlijk moedig om zo’n moeilijk nummer te zingen, maar ook hoe ze zong was geweldig origineel.

Moedig of stom? Natuurlijk heeft Lou Mai veel ervaring met zingen, maar ze wist ook wat ze deed. En als je de jury, het publiek en de 12 miljoen mensen ​​die de clip tot nu toe hebben bekeken vraagt, deed ze het juiste.

De verfijnde versie van de klassieker van de rockband is echt een hit en ik heb nog nooit een jury gezien die zo overdonderd is. Tegen het einde van haar optreden was iedereen aan het applaudisseren.

Freddie Mercury was een echte kampioen als het ging om het schrijven van muziek en optreden en Lou Mai deed hetzelfde. Ik weet zeker dat Mercury trots zou zijn geweest.

Luister zelf in de onderstaande video en DEEL als je denkt dat meer deze geweldige Queen-interpretatie hoort!