Zoek
Sluit dit zoekvak.

De grote droom van Susan Boyle wordt werkelijkheid. Kijk wie er uit het niets met haar komt meezingen!

Toen de 57-jarige Susan Boyle haar debuut maakte op Britain’s Got Talent in 2009, ontroerde ze echt iedereen.

Ze wilde een succesvolle ster worden zoals haar idool en muzikale heldin Elaine Paige, bekend van liedjes zoals “Evita”, “Sunset Boulevard” en “Chess”.

Maar af en toe, voor ze nog de kans kreeg om de wereld te tonen wat ze kon, werd Susan vaak door het publiek en zelfs juryleden uitgelachen.

Kan je je dus inbeelden hoe Susan zich moest gevoeld hebben, toen naast haar grootste idool mocht zingen?

Zingen met idool
Na iedereen te hebben omver geblazen met haar prachtige stem in Britain’s Got Talent, werd Susan Boyle meteen een ware sensatie. Sindsdien herkent iedereen haar fantastische stem, en heeft ze tientallen ongelofelijke duetten gezongen. Maar als je het Susan vraagt, dan was deze voorstelling hieronder haar favoriet.

In dit duet uit haar show “Susan Boyle – Dreams Can Come True”, vervult ze een van haar grootste dromen: zingen met haar idool en heldin, Elaine Paige.

“Nooit geloofd…”
Volgens The Telegraph was het duet was voor Susan Boyle een verrassing gebleven tot kort voor ze het podium betrad om te gaan zingen. Je kunt je dus wellicht wel voorstellen hoe enthousiast ze moest geweest zijn!

“Ik had nooit geloofd dat ik hetzelfde podium zou delen als dit icoon uit West End theatre, laat staan samen met haar zingen,” vertelde Susan aan The Telegraph.

Magisch duet
Samen zongen de twee muzikale supersterren een engelachtige versie van “I know him so well”. Veel uitleg hoeven we er niet aan te verspillen, het was magisch.

Luister hieronder naar het prachtige duet tussen Susan Boyle en Elaine Paige: