Zoek
Sluit dit zoekvak.

De familie van Steve Irwin heeft meer dan 90.000 dieren gered bij de bosbranden van Australië

Toen de wereld Steve Irwin verloor, verloor het een man die zijn leven had gewijd aan het redden van dieren en het opleiden van anderen over de miljoenen wezens waarmee we deze planeet delen.

Hij is misschien verdwenen, maar gelukkig blijft zijn ongelooflijke werk en aanstekelijk enthousiasme door zijn familie heen.

Volgens rapporten heeft de Irwin-familie, inclusief de kinderen van Steve, Bindi en Robert, meer dan 90.000 dieren gered en behandeld, waaronder veel verbrand of gewond in de verwoestende bosbranden in Australië.

Robert Irwin ging naar Instagram om te onthullen hoe Ollie, een wees vogelbekdier, patiëntnummer 90.000 was in het Wildlife Hospital.

https://www.instagram.com/p/B6zbeywhKgG/?utm_source=ig_embed

Bindi zei ondertussen dat haar hart was gebroken door de bosbranden die de staat New South Wales terroriseren.

“Met zoveel verwoestende branden in Australië breekt mijn hart voor de mensen en dieren die zoveel hebben verloren,” zei ze.

https://www.instagram.com/p/B60DXgHhqrK/?utm_source=ig_embed

“Mijn ouders droegen ons Australia Zoo Wildlife Hospital op aan mijn mooie grootmoeder,” vervolgde ze. We zullen haar blijven eren door Wildlife Warriors te zijn en zoveel mogelijk levens te redden als we kunnen. ”

Pas vorige week schatten etymologen dat meer dan 480 miljoen dieren hun leven hebben verloren door de Australische bosbranden. Volgens de BBC zijn 25 mensen gestorven sinds september, terwijl meer dan 2.000 huizen zijn verwoest.

Onze gedachten en gebeden zijn bij alle levens die getroffen zijn door deze verschrikkelijke bosbranden.