Zoek
Sluit dit zoekvak.

De buik van zwangere chihuahua houdt niet op met groeien – als haar puppy’s naar buiten komen, wordt een mirakel onthuld

Toen een team van Unleashed Pet Rescue and Adoption onlangs enkele honden uit een noodlottige situatie in Kansas hadden gered, beseften ze meteen dat een van hen, een chihuahua, zwanger was en op het punt stond te baren.

Gelukkig waren ze in staat om het kleine hondje met de enorme buik bij een pleeggezin te krijgen voordat ze aan het bevallen was. En toen de chihuahua eindelijk beviel, was iedereen geschokt. De geboorte bleek op zijn zachtst gezegd ongekend!

Toen Jessica Bennet van Unleashed Rescue voor het eerst de zwangere chihuahua zag, was de situatie urgent. De aanstaande moeder was klaar om op elk moment te bevallen. Jessica moest haar snel naar brengen, en bracht haar naar een vrouw met de naam Josie Brown.

Toen de hond, die nu Laugh Out Loud of LOL heet, zich vestigde in het huis van Josie, beviel ze gelijk – en op National Puppy Day, alsof het zo moest zijn!

Een voor een kwamen de pups van LOL naar buiten. Maar iets verraste Josie.

Net toen ze dacht dat de laatste pup naar buiten was gekomen, kwam er een andere aan. Chihuahuas wordt meestal niet zwanger van meer dan vijf puppy’s, maar al snel kreeg LOL een zesde puppy en vervolgens een zevende.

‘We dachten dat ze zeker klaar was. Toen kwam nummer negen en tien, “vertelde Rebecca Taylor van Unleashed Rescue aan The Dodo.

De volgende ochtend toen Josie de pups opnieuw telde, deed ze een ongelooflijke ontdekking. Er waren acht mannen en drie vrouwen. Met andere woorden, er was nog een puppy geboren tijdens de nacht!

Ondanks het enorme aantal puppy’s dat LOL had, waren ze allemaal gezond.

“Ze doen het geweldig,” zegt Rebecca van Unleashed Rescue.

Omdat de baby’s van LOL zo ongekend leken, ging Rebecca online en ontdekte dat het grootste chihuahua-nest ooit 10 was. LOL had het Guinness World Record gebroken!

Alle betrokkenen waren blij om betrokken te zijn bij de ongelooflijke redding en geboorte van LOL en haar puppy’s.

“We zijn erg optimistisch over hun toekomst. Ze zullen allemaal prachtige, liefdevolle huizen hebben, “zegt Rebecca van Unleashed Rescue.

De 11 pups heten Lars, Axl, Bowie, Bjork, Angus, Elle, Willow, Meatloaf, Doyle, Sid en Guinness (als een eerbetoon aan het wereldrecord). Volg ze op hun Facebook-pagina en scrol omlaag om een ​​video van hen in actie te zien!

Hoe geweldig! Ik heb nog nooit zoiets gezien! Deel dit verhaal met je vrienden zodat ze ook deze ongelooflijke moeder en haar recordbrekende puppy’s kunnen ontmoeten!

Zie hier de prachtige familie in actie:

[fblike]