Zoek
Sluit dit zoekvak.

De bikini-foto van deze 90-jarige vrouw verspreid zich als lopend vuurtje en het is duidelijk waarom.

We moeten allemaal trots zijn op ons lichaam – ongeacht hoe oud we zijn! Hoewel vooroordelen ons anders vertellen, is het belangrijkste om gelukkig te zijn met hoe we eruitzien. De 90-jarige Irene Carne uit South Wales, UK, houdt beslist niet van het volgen van de regels. Ze bewijst dat je nooit te oud bent om een ​​bikini te dragen!

Irene bereidde zich voor om tijdelijk haar verpleeghuis te verlaten om met haar gezin op vakantie te gaan. Ze kozen ervoor om op een cruise te gaan om van de zon te genieten en samen tijd door te brengen.

Irene was heel enthousiast om op vakantie te gaan en had haar tas zorgvuldig gepakt. Ze kocht een nieuwe rode bikini met witte stippen die ze leuk vond en droeg hem graag op het cruiseschip.

Irene had zelfs geen probleem om met vertrouwen poseren voor de camera. Haar dochter publiceerde later een foto van haar op Facebook, die gelijk viral ging…

Irene’s brutale rode bikini wordt nu begroet door duizenden vrouwen over de hele wereld die vinden dat je trots op je lichaam moet zijn, en haar foto op Facebook kreeg meer dan 80.000 likes en heel veel bemoedigende opmerkingen.

“Wow, je bent prachtig”, schrijft een gebruiker op Facebook.

“Een bikini op een cruise op een 90-jarige. Phssssssshhh … I love it !!!!! “zegt een ander.

En ik ben het er helemaal mee eens. Leeftijd is slechts een getal. Twee duimen omhoog voor Irene!