Zoek
Sluit dit zoekvak.

De badpakfoto’s van 61-jarige verspreiden zich over het internet – let nu op wanneer ze zich omdraait

Model staan met zwemkleding kan vaak als seksueel provocerend worden ervaren, maar zoals je zal zien in deze verbazingwekkende afbeeldingen hoeft dat niet altijd het geval te zijn.

Wat deze beelden boven en buiten bewijzen, is dat je niet jong hoeft te zijn om een ​​badpak sierlijk en mooi te dragen – zoals Yazemeenah Rossi hier doet.

De onderstaande foto’s zijn een samenwerking tussen de online winkel The Dreslyn en lingeriehuis Land of Women. Oprichter van The Dreslyn Brooke Taylor Corcia wilde laten zien dat badmode voor reclame niet seksistisch hoeft te zijn en dat oudere vrouwen er evengoed in mogen worden getoond.

Volgens de Huffington Post werd Rossi gekozen vanwege bijzondere redenen: “Dit is een vrouw die gezondheid en vitaliteit uitstraalt”, zei Corcia. “Ze is zelfverzekerd, ze is een beeldend kunstenaar, ze zorgt voor zichzelf. [Dit gaat] over een persoon zijn die zichzelf goed verzorgd en intelligentie en zelfvertrouwen heeft, en die dat uitstraalt. “

Als je naar de foto’s kijkt, is het moeilijk te geloven dat het model op de foto’s 61 jaar oud is.

Rossi laat zien dat je niet jong hoeft te zijn om een ​​badpakmodel te zijn.

Geloof het of niet, Yazemeenah Rossi is 61 jaar oud.

Ze werd geboren in 1955 in Frankrijk en groeide op op het eiland Corsica.

Ze is een model-, kunstenaar- en zelfportretfotograaf, gevestigd in Malibu, Californië.

De afbeeldingen maken deel uit van een campagne met The Dreslyn en lingeriehuis Land of Woman.

De oprichter van Dreslyn zei dat het motief achter de collectie was om een ​​alternatieve manier te vinden om zwemkleding te adverteren – een die afwijkt van de doorgaans sterk geseksualiseerde aard van de meesten.

Over waarom Rossi werd gekozen, oprichter van online speciaalzaak The Dreslyn zei: “Dit is een vrouw die gezondheid en vitaliteit uitstraalt. Ze heeft zelfvertrouwen, ze is een beeldend kunstenaar, ze zorgt voor zichzelf. ‘

Het geheim van haar schoonheid? “Er is geen geheim,” zegt Rossi. “Het enige dat ik heb gedaan is biologisch eten eten, lang voordat het in de mode was.”

Rossi voegde eraan toe: “Ik gebruik olie op mijn huid. Ik gebruik canola-olie in mijn haar. Eens per week scrub ik mijn huid met olijfolie en suiker, eet een avocado per dag en eet alleen biologisch vlees en vis. ”

Een heel mooi en moedig initiatief van bedrijven die zich durven te onderscheiden. Zijn deze beelden van Rossi niet prachtig?

Schoonheid heeft geen leeftijd – deel deze prachtige foto’s op Facebook als u akkoord gaat!
[fblike]