Search
Close this search box.

De allereerste beelden van de nieuwe film The Lion King en hier is de trailer!

In de zomer komt een nieuwe live-action versie van Walt Disney’s klassieker The Lion King naar de bioscoop en hier is de eerste trailer!

Bijna iedereen heeft The Lion King wel eens gezien. Simba’s avonturen zijn een klassieker geworden, geliefd door jong en oud.

Simba, de kleine leeuw die op jonge leeftijd zijn vader verliest en van huis wegloopt. Hij komt uiteindelijk terug en gaat de confrontatie aan met zijn kwaadaardige oom Scar.

The Lion King heeft vele harten geraakt. En er is goed nieuws! Komend jaar zal er live-action remake van de Lion King in de bioscoop verschijnen!

En de eerste trailer is nu verschenen!

In de trailer horen we de bekende tonen van het iconische nummer Circle of Life. In de eerste scène is de diepe stem van de geweldige James Earl Jones te horen als koning Mustafa en het is net alsof we terug naar het koninkrijk van de leeuwen worden verplaatst.

De (Engelse) stemmen worden door grote artiesten ingesproken. Beyoncé zal de stem van Nala, Simba’s beste vriendin, voor haar rekening nemen.

Linda geeft aan dat The Lion King vanaf 19 juni in de Nederlandse bioscopen zal draaien.

Bekijk de trailer hieronder en vergeet niet deze te delen met degene met wie jij graag naar de bioscoop wilt gaan deze zomer om de film te zien!