Search
Close this search box.

Dakloze hond stapt in de bus en gaat op de passagiersstoel zitten: chauffeur vindt het geweldig

Er zijn dierenliefhebbers, groot en klein, over de hele wereld, die elke dag verantwoordelijkheid nemen om het leven van dieren te verbeteren.

Soms zijn het de dingen die je het minst verwacht; een kassier bij je plaatselijke supermarkt, de leraar van je kinderen misschien, of, zoals in dit geval, een buschauffeur.

Het vriendelijke gebaar dat deze chauffeur maakte is zo overweldigend schattig en positief dat het mijn dag heeft gemaakt.

Gelukkig is het hele gebeuren vastgelegd op film …

Santiago, Chili. Een buschauffeur op zijn gebruikelijke route ziet een honden instappen achter een man. De eerste gedachte van de chauffeur was dat de hond moest behoren tot de man achter hem, maar tegen de tijd dat hij zijn laatste stop bereikt, zat de hond nog steeds op de stoel.

Hij zat, net als elke andere passagier, door het raam naar de wereld te staren.

De chauffeur besloot dat hij de hond er niet bij de laatste stop uit zou forceren, zowel omdat hij zo ver weg was van waar de pup was gestapt, en omdat het buiten koud was. In plaats daarvan draaide hij de bus om en vervolgde zijn reis de andere kant op.

Hij is een echt voorbeeld van iemand die dieren behandelt zoals ze zouden moeten worden behandeld. En hoewel velen kunnen reageren op het feit dat de hond daadwerkelijk op een stoel zat, stoorde het de buschauffeur niets. Hij nam zelfs de tijd om de schattige hond te filmen.

Je kunt de video hier bekijken:

https://www.facebook.com/CachorrosOficial/videos/1763151513734061/

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook als je denkt dat de buschauffeur een echte dierenheld is!
[fblike]