Search
Close this search box.

Dakloze hond kan haar geluk niet op nadat wildvreemde een beetje water voor haar koopt.

De hond van een dakloze man kon deze week niet meer dankbaar zijn nadat een barmhartige Samaritaan haar een flesje water gaf wanneer hij haar buiten in de verschroeiende hitte opmerkte.

Het dier zat op een parking en hijgde erg zwaar terwijl haar eigenaar naast haar lag te slapen. Gelukkig merkte Calvin Brathwaite (29) de Staffordshire Bull Terriër op en besloot om te helpen.

Calvin, fotograaf van beroep, zei: “Ik zag dat de hond aan het hijgen was en ze zag er erg warm uit. Er was geen water en haar eigenaar leek dakloos te zijn, dus besloot ik om te helpen.”

Calvin kocht een flesje water en een plastic doosje snoepjes om als bakje te gebruiken. “Van zodra ik het water voor de hond plaatste, begon ze te drinken. Haar eigenaar deed alles wat hij kon om voor haar te zorgen, maar ze was duidelijk oververhit”, vertelde Calvin. “Mensen beseffen niet hoe gevaarlijk de hitte voor honden kan zijn.”

Calvin zegt dat de eigenaar van de hond uiteindelijk wakker werd en de hulp zeer waardeerde. Hij zei: “Hij bleef maar dankjewel zeggen en hoe dankbaar hij wel was. Ik gaf hem de rest van het water en vertrok.”

“In deze hitte moeten mensen extra goed voor hun dieren zorgen. Ze kunnen erdoor sterven dus je moet extra voorzichtig zijn. Ik ben gewoon blij dat ik kon helpen.”

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden om hen ook tot goede daden te inspireren!
[fblike]