Search
Close this search box.

Dakloos koppel woont met honden samen 4 maanden in een auto, omdat “Huisbazen geen huisdieren toelaten.”

Een koppel beweert dat ze gedwongen werden om in hun auto te wonen omdat huisbazen hen niet toelieten om dieren te houden.

Jennifer Tysoe (70) en echtgenoot Nigel (54) zijn sinds januari dakloos, samen met hun twee honden die ze van hun buren adopteerden na hun overlijden. Ze brachten zes maanden door op de bank van vrienden, terwijl ze op zoek gingen naar een nieuw huis, maar ze vonden geen plek waar huisdieren toegelaten waren.

Het koppel had vervolgens geen andere keuze dan om in hun Peugeot 208 in te trekken, waarin ze sinds juli slapen.

Ze weigerden om hun cocker spaniël Becky en Staffordshire bullterriër op te geven nadat ze aan hun overleden buren de levenslange belofte hadden gedaan om voor de dieren te zorgen.

De twee, afkomstig uit Northampton in Engeland, hadden heel hun leven in het dorp gewerkt en gewoond en waren van plan om vredig op pensioen te gaan in hun huis. Maar hun gezinswoning werd door de bank in beslag genomen nadat Nigel na een val eerder dit jaar zijn werk verloor.

Verschillende huisbazen wezen hen af omwille van hun geadopteerde huisdieren.

Ze kregen een sociale woning aangeboden en een aparte verblijfplaats voor de honden, maar dat weigerden ze omdat ze “als gezin wilden samenwonen.”

Jennifer zei: “Je geeft ze toch niet zomaar weg?”

“Een huis krijgen zou alles betekenen. Het zou als een pot goud zijn. De honden zouden meer comfortabel zijn. We willen niet van onze honden gescheiden worden en we hebben al genoeg meegemaakt.”

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ ONDER DE INDRUK BENT VAN DIT KOPPEL. WE HOPEN ALVAST DAT ER SNEL EEN OPLOSSING KOMT VOOR HEN EN HUN HONDEN.