Search
Close this search box.

Dakloos hondje stapt in een bus en neemt plaats, maar de buschauffeur weet wel wat hem te doen staat.

Wereldwijd zijn er dierenliefhebbers, groot en klein, die elke dag hun verantwoordelijkheid nemen om het leven van dieren te verbeteren. Soms zijn het mensen van wie je het het minste verwacht. Een kassabediende in je lokale supermarkt, misschien de leraar van je kinderen, of zoals in dit geval, een buschauffeur.

Het vriendelijke gebaar van deze buschauffeur is zo overweldigend schattig en positief dat het mijn dag goedmaakte.

Gelukkig werd het hele tafereel op video vastgelegd …

Santiago, Chili. Een buschauffeur ziet op zijn gebruikelijke route een hond achter een man op de bus stappen. De bestuurder dacht aanvankelijk dat de hond van de man was, maar toen hij bij de laatste halte was aangekomen, zat de hond nog altijd op de bus.

Hij zat zoals een menselijke passagier en staarde door het raam naar de wereld.

De buschauffeur besloot dat hij de hond niet zou dwingen om uit te stappen. In de eerste plaats omdat het ver weg was van de plek waar de hond was opgestapt, maar ook omdat het buiten erg koud was. In plaats daarvan, keerde hij de bus om en begon terug te rijden.

Hij is een echt voorbeeld van iemand die dieren behandelt op de manier waarop ze behandeld moeten worden. En hoewel anderen misschien verveeld zouden reageren op het feit dat de hond op een zetel zat, kon dit de buschauffeur niet deren. Hij nam zelfs even de tijd om de hond te filmen.

Je kunt de video hieronder bekijken.

https://www.facebook.com/CachorrosOficial/videos/1763151513734061/