Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coronavirus betekent nieuwe klap voor Bibian Mentel

Bibian Mentel heeft een heel heftige periode achter de rug, met meerdere ingrepen en bestralingen. Nu ze eindelijk gepland had om leuke dingen met haar gezin te doen, valt dit vanwege het coronavirus compleet in het water. Bibian vertelde: “Het is wel weer een klap.”

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat Bibian moeilijke jaren heeft gehad. Haar echtgenoot Edwin vertelde aan RTL Boulevard dat hij en Mentel er alles aan doen om het coronavirus buiten te houden. Hij onthulde: “Het is wel weer een klap. Na drie zware operaties en 25 bestralingen in 2019 voelt Bibian zich eindelijk weer goed genoeg om leuke dingen te gaan doen en dan krijgen we dit. Hoe lang we nog leuke dingen kunnen doen is erg onzeker.”

Binnen het gezin bestaat de angst dat Bibian met het virus besmet zou raken. Edwin vertelde: “Natuurlijk ben ik best bang dat Bibian corona zou krijgen, dus zijn we buiten de deur extra voorzichtig. Na twintig jaar kanker wil je niet komen te overlijden aan dat virus.”

Ondertussen proberen ze er echter wel het beste van te maken en zo veel mogelijk te genieten. Vooral dan van elkaar. En er is ook goed nieuws. Bibian doet elke dag oefeningen en krijgt alsmaar meer gevoel in haar benen.

https://www.instagram.com/p/B7RQSFnFmJx/?utm_source=ig_embed

Bibian Mentel en haar man namen wel de nodige voorzorgsmaatregelen in hun huis. Zo richtten ze verschillende zones in. Bij bezoek moet er altijd een zone tussen Bibian en de gasten blijven.

https://www.instagram.com/p/B42e3WaFKMx/?utm_source=ig_embed