Search
Close this search box.

Chimpansee herenigt met oud-verzorgers. De reactie is ontzettend schattig!

Mensen en dieren kunnen een hele bijzondere band hebben. Al in vele filmpjes door de jaren heen hebben we dat laten zien. Vandaag hebben we precies zo’n filmpje voor je en het is misschien wel een van de schattigste tot nu toe. In de video zien we de chimpansee genaamd Limbani. Het arme dier had een lastig begin van zijn leven. Hij werd namelijk verstoren door zijn moeder. Jorge en Tania van het Zoological Wildlife Center in Miami voedde de aap vervolgens op.

Kort na de geboorte kreeg de chimpansee een longontsteking. Daarbij kwam nog eens dat hij werd verstoten door zijn moeder, omdat ze niet in staat was om genoeg melk te produceren. De eerste maanden van zijn leven verzorgde het koppel Jorge en Tania de kleine chimpansee de klok rond.

De taak van het ouderschap namen Jorge en Tania op zich. Voor de eerste paar maanden voedde zij hem op en dat zal hij nooit meer vergeten. De zorg voor Lambani is inmiddels overgenomen door andere hulpverleners, maar Limbani is nog steeds heel gelukkig wanneer hij Jorge en Tania terugziet.

Het feit dat Limbani dolblij wanneer hij Jorge en Tania terugziet, is goed te zien in de onderstaande video. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!