Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chihuahua maakt kennis met een gigantische Duitse Dog en de beelden zijn hilarisch!

We hoeven onze volgers heus niet te vertellen dat honden fantastische dieren zijn. Ze zijn de beste vriend van de mens en geven ons onvoorwaardelijke liefde. Daarnaast zijn ze ontzettend trouw en weten ze ons altijd wel op te vrolijken. Hoewel honden erg intelligente dieren zijn, durven ze soms wel eens gekke capriolen uit te halen. Dat is ook iets dat we zien in de onderstaande video.

We zien een kleine chihuahua genaamd Lilly die voor de eerste keer in haar leven kennis maakt met een gigantische Duitse dog. De ontmoeting was dan ook ronduit hilarisch!

De Duitse dog is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Ze zijn elegant en krachtig gebouwd. Reuen worden gemakkelijk 80 cm hoog. Hun gewicht schommelt tussen de 50 en 100 kg. Een fel contrast met de piepkleine chihuahua’s.

Op het eerste zicht zou je denken dat de chihuahua zich gedeisd zou houden in de buurt van zo’n grote en zware hond. Maar de reactie van het kleine hondje is heel anders! Het is integendeel de grote hond die erg onderdanig is! Geweldig leuk om te zien!