Zoek
Sluit dit zoekvak.

Caissière betrapt vierbenige winkeldief op heterdaad

Een serie mysterieuze diefstallen had plaatsgevonden in een kleine familiewinkel in Toronto, Canada. De eigenaren ontdekten dat er regelmatig chocoladerepen werden gestolen – zelfs als er geen klanten in de winkel waren.

Een lange tijd was de zaak van de vermiste chocolade een mysterie – totdat op een dag de winkeldief op heterdaad werd betrapt.

En het was niet wat ze hadden verwacht…

Het bleek dat een groep eekhoorns achter de diefstallen zat.

De eekhoorns waren erachter gekomen dat ze de winkel in konden als de deuren open waren. En de chocoladerepen lagen precies om de onderste plan bij de winkelingang – en ze konden er dus precies bij met hun kleine pootjes.

Ze leerden waar de chocolade was

Cindy Kim, één van de winkeleigenaren, geeft toe dat het hun fout was. Hun vader had eerder de eekhoorns recht voor de winkel gevoerd, en de eekhoorns in de buurt kwamen vaker naar de winkel om te eten, vertelt ze The Dodo.

Dus toen de vader stopte met het neerleggen van eten voor de eekhoorns, vonden de eekhoorns een andere manier om aan hun eten te komen.

Cindy zegt dat eekhoorns in totaal 40 chocoladerepen hadden gestolen afgelopen herfst. De winkel is er nu achter wanneer de eekhoorns meestal langskomen, en soms worden ze weggejaagd. Maar eekhoorns zijn slim en weten zo nu en dan nog steeds chocolade te stelen.

Ik kon het niet helpen te lachen toen ik de stelende eekhoorn in de video hieronder zag, hoewel ik begrijp dat het voor de winkeleigenaren moeilijk is met alle verloren chocolade.

Het beste wat ze kunnen doen is weer eten buiten de winkel voor de eekhoorns leggen. Zo verliezen ze minder chocolade – en de eekhoorns krijgen beter eten in hun maag!

Kijk de video hoe een van de eekhoorns chocolade steelt:

Moest je ook lachen om deze video? Deel dit dan met je vrienden!
[fblike]