Zoek
Sluit dit zoekvak.

BzV-Karine slaat terug na oplichtingsgeruchten Geert Jan

Wie denkt dat het allemaal over rozen gaat bij de BzV-boeren en diens geliefden, heeft het goed mis. Al maanden gaan er hardnekkige geruchten dat boer Geert Jan zou zijn opgelicht door een van zijn potentiële liefdes. In de meest recente aflevering zagen we hoe hij koos voor Karine, die vervolgens meteen met die roddels geconfronteerd werd.

“Helaas, deze truc is mislukt”
Karine wist het hart van Geert Jan te winnen en daarmee zagen we hoe Jacqueline het erf moest verlaten. Rick Evers klom direct in de pen en plaatste zoals elke week een column op Facebook. Ook hierin verwijst hij naar de geruchten over oplichting – en dat laat Karine zich niet welgevallen. ‘Karine hield van zijn warmte, zijn luisterend oor, zijn liefde. Tenminste, dat vertelde ze Yvon’, zo valt er te lezen.

Het woord ‘oplichting’ lijkt voor Karine te werken als een rode doek op een stier, want ook zij klom in de pen en liet duidelijk weten dat het verhaal anders in elkaar steekt. ‘Wat een trieste opmerking. Je gelooft dus een gerucht. Zo blij dat ik het zelf beter weet.’ Volgens Karine moet Rick ‘zijn huiswerk echt beter doen’. Ook nodigt zij hem uit voor een eerlijk gesprek zodra haar contract is afgelopen.

Onlangs bracht Story het gerucht naar buiten dat Geert Jan voor duizenden euro’s zou zijn opgelicht. De gemoederen zouden flink zijn opgelopen en er kwam zelfs een rechtszaak aan te pas. Ook zou Geert Jan van KRO-NCRV psychische hulp hebben gekregen. Het is de vraag of het verhaal van Story klopt; Karine zelf is er in ieder geval helemaal klaar mee. ‘Karma is een bitch. Story maakt levens kapot, maar ik ben een sterke vrouw. Helaas, deze truc is mislukt.’