Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buurman doet voordeur open en ziet peuter staan die dagen wordt vermist en door haar pitbull werd beschermd

In juni van afgelopen jaar verdween een 2-jarige meisje, Charlee Campbell, uit het huis van haar grootouders in Kentucky (VS).

Haar oma Beth, vond de voordeur open en Charlee, wie autisme heeft en vaak niet spreekt, was weg. Ook was haar pitbull Penny vermist.

Een grote zoektocht werd opgezet door de autoriteiten en vrijwilligers. Ze zochten in de omringende bossen naar het kleine meisje, maar zonder succes, aldus The Mirror.

De hele gemeenschap was ontsteld en bezorgd over wat er gebeurd zou kunnen zijn. Toen vond er een wonder plaats!

36 uur later was het arme kind nog niet gevonden, toen Wayne Brown naar zijn terras ging en daar plotseling iemand zag staan: een klein blond meisje…

Hij rende naar haar toe. „Ben jij Charlee?!” vroeg hij.

Het meisje zei niets. Ze was vies, met bladeren in haar haren en teken op haar lichaam. Toen herkende Wayne het Frozen T-shirt van haar posters. De man belde onmiddellijk de politie.

Hoe had het meisje alleen overleefd? Het antwoord op die vraag kwam, een paar minuten voordat Charlee werd gevonden, teruglopen naar het huis van haar grootouders: Penny!

Beth vertelt dat ze ervan overtuigd is dat Penny altijd bij Charlee is gebleven, om er zeker van te zijn dat het meisje veilig was.

Gelukkig zijn Penny en Charlee veilig thuis! Het is prachtig om te zien hoe trouw, beschermend en lief honden kunnen zijn!

https://www.facebook.com/HLN/videos/1843802222332503/