Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buschauffeur stopt bus midden op de weg om een verloren hond te redden. Wat een held!

Helaas horen we elke dag verhalen over dierenleed dat wereldwijd plaatsvindt. Dieren worden verwaarloosd en soms regelrecht mishandeld. Maar gelukkig zijn er nog heel veel mensen die zich elke dag inzetten om dieren te redden en hun levens te verbeteren.

Niemand weet hoe de hond uit de video hieronder in het midden van de drukke weg terecht was gekomen. Wat we wel weten, is hoe deze viervoeter gered werd.

Een buschauffeur in Rio de Janeiro in Brazilië was gechoqueerd toen hij plotseling een hond op de baan zag lopen. Hij aarzelde geen seconde en besloot om de arme stakker te redden. Hij bracht zijn bus tot stilstand en stapte uit om de hond in veiligheid te brengen.

De nietsvermoedende passagiers hadden aanvankelijk geen idee waarom de bus zo plotseling stopte. Maar dan zagen ze wat de chauffeur van plan was.

Je zou misschien verwachten dat de passagiers boos waren omdat ze nu vertraging hadden opgelopen, maar het tegendeel was waar. In de video horen we de passagiers zelfs applaudisseren en de chauffeur bedanken. Prachtig om te zien!

Bekijk de video hieronder!

 

https://www.facebook.com/PadreMiguelNews/videos/476930409463658/