Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buschauffeur redt 5-jarige die geen schoenen of jas draagt in de vriezende koude

Af en toe maken we iets mee dat ons een slecht gevoel bezorgt. Vaak vertel je aan jezelf dat het niets is, en ga je gewoon verder met je dag. En vaak blijkt het ook niets te zijn.

Maar, soms, blijkt het echt verkeerd te lopen. Dus in plaats van weg te kijken en verder te doen met wat je bezig was, is het een goed idee om je moed te verzamelen en te weten te komen wat er echt aan de hand is.

Dat is precies ook wat buschauffeur Denise Wilson deed. En door dit te doen, heeft ze hoogstwaarschijnlijk het leven gered van een vijfjarig jongetje.

Het was een doodnormale dag in de Amerikaanse staat Wisconsin.

De klok sloeg op middernacht en het was tijd voor buschauffeur Denise Wilson om even een korte pauze te nemen. Ze dacht er zelfs aan om haar pauze over te slaan, maar op de laatste minuut besloot ze om aan de kant te gaan staan en even haar benen te strekken.

“Eerst dacht ik dat ik niet zou stoppen. Ik zou gewoon mijn shift afwerken en toen dacht ik ‘oh, stop, laat ik toch eventjes de beentjes strekken en wat verse lucht inademen,” vertelde Denise Wilson aan Fox News.

Wat een geluk dat ze dit deed, want terwijl Denise op de stoep stond, hoorde ze een vreemd geluid.

Ze dacht dat ze iemand hoorde huilen en de straat hoorde op rennen, dus ging ze in het donker zien wat er aan de hand was.

En al snel kreeg ze een grote schok.

Daar, in de vriezende koude, ontdekte Denise een vijfjarig jongetje die geen schoenen en geen jas droeg.

Ze handelde zo snel ze kon, ze gaf hem haar jas en belde de politie.

Daarna bracht Denise de kleine jongen naar de overkant van de straat, naar een tankstation, waar iemand hem een t-shirt gaf.

Denise kocht wat eten en bracht hem terug naar de warme bus tot de politie ter plaatse kwam.

“Ik probeerde enkele snacks te kopen en hem te kalmeren. Ik vroeg hem of hij nog steeds koud had, en dus deed ik mijn jas rond hem en wikkelde hem erin om warm te krijgen,” vertelde ze aan Fox News.

Toen de politie arriveerde was, vertelden ze Denise de rest van het verhaal. Het bleek namelijk dat het een groot incident was.

De jongen was verdwenen van thuis en was als vermist opgegeven. Maar dankzij Denise’s goeie daad, hadden de bezorgde ouders van de jongen hun kind terug.

Bekijk een video van het voorval hieronder:

Dankzij deze prachtige buschauffeur was de kleine jongen terug herenigd met zijn ouders.

Deel aub dit verhaal om je vrienden en geliefden eraan te herinneren om hun intuïtie te volgen. Je weet maar nooit, het kan iemands leven redden!
[fblike]