Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buschauffeur laat dakloze man de hele nacht meereizen om te overleven van het koude weer.

We naderen december, het wordt dus stilaan kouder en kouder. Wie nu dakloos is moet opnieuw ijskoude nachten beleven ofwel op zoek gaan naar een warm plekje.

Wij hebben het veel beter, we hebben een warme thuis. Daarom kunnen we iets terugdoen voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben: vrijwilliger zijn bij daklozen, voedsel en warme kledij schenken, enzovoort. De vrouw in dit artikel besloot dat ze nog een stap verder moest gaan. Haar daad werd op veel lof onthaald.

Buschauffeur Natalie Barnes was de nachtrit aan het doen toen een dakloze man de bus opstapte. De man had geen geld bij zich en was aan het verkleumen van de koude. Zonder aarzelen vervulde Natalie haar plicht door hem uit de nood te helpen.

We zien wel vaker superhelden op het grote scherm, maar er bestaan ook superhelden die geen maskertje en een cape dragen. Gewone mensen die een verschil maken in de wereld.

Ondraaglijk koude temperaturen
Buschauffeur Natalie Barnes was haar bus aan het besturen in Milwaukee, waar de temperaturen tot zeer laag onder nul kunnen dalen.

Het was op een koude zondagnacht dat een man aan boord stapte. Tijdens de rit vertelde hij tegen Natalie dat hij pas sinds kort dakloos is geworden nadat zijn huis in beslag genomen werd. Dus vroeg hij of hij misschien de nacht op de bus mocht doorbrengen.

Natalie liet hem niet alleen de nacht doorbrengen op de bus, ook toen ze lunchpauze had schonk ze hem wat voedsel.

Natalie bood hem zelfs aan om enkele spullen te gaan kopen in een winkeltje, volgens Journal Sentinel.

Deze goedhartige vrouw contacteerde later een van haar vrienden die voor een daklozencentrum werkt in de stad.

In de video hieronder kan je zien dat de dakloze niet weet hoe hij de vrouw moet bedanken.

https://www.facebook.com/RideMCTS/videos/979662948901604/