Search
Close this search box.

Bruiloftsgasten denken dat priester gek is geworden, dan draait het echtpaar zich om

Een bruiloft is een mooie dag vol warmte en liefde. Voor geliefden, familieleden en vrienden doen twee mensen de belangrijkste belofte die iemand kan maken – ze beloven elkaar eeuwige trouw en liefde.

Het is ook een dag waar speciale momenten en verrassingen voorbij kunnen komen.

Zoals tijdens deze ceremonie, bijvoorbeeld. Terwijl de meeste gasten geloofden dat ze een normale bruiloftsceremonie zouden zien, hadden de priester en de bruid andere plannen.

Toen Gary en Tracy Richardson trouwden, wilden ze een traditionele huwelijksvoltrekking. Maar ze wilden ook wat onverwachte elementen om de gasten te verrassen.

Samen met hun priester, Kate Bottley, maakten ze een plan. Ze hadden een briljant idee: ze zouden de ceremonie beëindigen met een flash mob.}

Alleen een paar vrienden en familieleden wisten van het plan. Ze oefenden en oefenden, en al snel kwam de grote dag.

Terwijl de ceremonie eindigde, begon onverwachte muziek te spelen uit de boxen. Ineens begon te priester te dansen – en juist toen de gasten dachten dat ze volledig gek was geworden… begonnen de bruid en bruidegom mee te doen!

De prachtige verrassing was het perfecte einde op een even zo perfecte dag. Het is zo mooi hoeveel plezier het gelukkige stel samen kan hebben!

¨Voor jullie die meededen, bedankt voor de tijd en moeite, jullie hebben onze wens doen uitkomen en een eeuwige herinnering helpen creëren,¨ schrijft bruidegom Gary op YouTube.

De clip werd een enorm succes online, en is meer dan 8 miljoen keer bekeken! Kijk het zelf hieronder:

Dit is een prachtig moment en ik ben er zeker van dat Gary en Trace een prachtig leven samen zullen hebben, vol plezier en geluk.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook, als je ze ook aan het lachen wilt maken vandaag!
[fblike]