Search
Close this search box.

Bruid ziet bruidegoms ex-vrouw op huwelijk – ze stopt alles en doet haar rechtstaan

Trouwen met iemand die reeds kinderen heeft uit een vorig huwelijk kan mensen afschrikken.

Je belooft namelijk niet alleen om er voor hen te zijn tot de dood, maar je neemt eveneens de verantwoordelijkheid op om ouder te zijn. Door dik en dun moet je er zijn voor je geliefde en zijn of haar kinderen.

Toen Katie Hild in het huwelijksbootje trad, wist ze dat ze een gelofte moest maken aan haar bruidegom Jeremy, maar ze had ook enkele belangrijke woorden voor Jeremy’s zoon Landon, zijn moeder Casey en zijn stiefvader Tyler

Passen in Landons bestaande ouderlijke structuur zou ingewikkeld worden, maar Katie vond het belangrijk om iedereen gelijk te behandelen.

In plaats van Landons moeder en stiefvader te negeren, nodigde Katie hen beiden uit op hun huwelijk. Ze schreef zelfs enkele speciale geloften neer om hen te tonen hoeveel waardering ze heeft voor hun liefde en steun.

Het ouderschap delen met onbekenden is duidelijk een heuse uitdaging, maar ze besloten om goed samen te werken in hun huwelijk.

Katie werd een deel van de familie en ze wilde dat doen op een respectvolle manier.

Nadat ze haar geloften aan Jeremy voorlas, draaide Katie zich naar Casey en Tyler en sprak enkele mooie woorden uit naar de twee mensen waar ze de rest van haar leven mee zou delen.

Het vergt heel wat moed en een grote dosis nederigheid om te doen wat Katie deed. Ze leed de aandacht af van zichzelf en richtte zich tot de ex-vrouw van haar echtgenoot. Maar zonder aarzelen.

Het was het meest memorabele moment in haar leven en ze wist hoe belangrijk het was om Casey en Tyler er in te betrekken.

Nadat ze de geloften had voorgelezen, richtte Katie zich tot de kleine Landon.

Ze vertelde hoe ze voor hem zou zorgen en hoeveel ze van hem houdt.

Ze beloofde dat ze voor altijd zijn beste vriendin zou zijn en dat ze ook stoer zou zijn wanneer dat nodig zou zijn.

Toen Katie klaar was, waren alle gasten op het huwelijk in tranen. Wat een teder moment!

Luister hoe Kate haar geloften deelt in de video hieronder.

Is het niet prachtig om te zien hoe een familie zich wijdt aan het opvoeden van een kind zo goed als ze kunnen, zelfs wanneer het niet makkelijk is? In een wereld waarin families in zoveel verschillende vormen bestaan, is het extra belangrijk om iedereen gelijk te behandelen.

Natuurlijk komen kinderen altijd op de eerste plaats, en Katie lijkt dat zeer goed te begrijpen. Deel aub deze mooie speech als het jou ook raakt!
[fblike]