Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bruid kijkt toe hoe haar bruidegom haar moeder vraagt ​​om te dansen – het moment brengt iedereen tot tranen

Voor de meeste mensen is hun trouwdag de grootste dag van hun leven. Het once in a lifetime-evenement is vaak een emotionele achtbaan vol liefde, gelach, vreugde en tranen. Maar het is ook een dag waarop de kleine momenten het nog mooier en ontroerender maken.

Misschien is het een kleine verrassing dat de ouders van de pasgetrouwden hebben gekookt, een toespraak van een goede vriend die iedereen in het hart raakt, of in dit geval een speciale dans die het hele bruiloftsfeest in tranen laat.

In de herfst van 2008 was het eindelijk tijd voor Kristeena en Luke Rheault om de te trouwen in West Palm Beach, Florida.

Het was een speciaal moment voor alle betrokkenen – misschien niet het minst voor de moeder van de bruidegom, Rebekah, die amper een jaar eerder de diagnose ALS had gekregen. Ze zat in een rolstoel, zich ervan bewust dat haar ziekte betekende dat ze niet veel jaren of zelfs maanden over had.

Maar voorlopig was Rebekah vol van leven, klaar voor het moment waarop haar geliefde zoon, Luke, ‘ja’ tegen zijn verloofde zou zeggen. Maar wat Rebekah niet wist, was dat Luke iets had om de dag nog gedenkwaardiger te maken … Hij plande een moeder-zoon dans op het prachtige lied “Hero” van Mariah Carey.

Voor de bruid en alle bruiloftsgasten ging Luke op zijn knieën zitten, zodat hij dezelfde hoogte zou hebben als zijn rolstoelgebonden moeder. Hij kuste haar op het voorhoofd, pakte haar hand en leidde haar voorzichtig naar de dansvloer. Het gebaar was zo mooi, krachtig en ontroerend dat er geen droog oog te zien was in de zaal.

“Dit is waarschijnlijk het meest ontroerende moment dat ik ooit heb meegemaakt,” zei Kristeena op YouTube, waar de clip meer dan 15 miljoen keer werd bekeken.

Nog geen jaar later stierf Rebekka. Maar hoe pijnlijk het ook was voor Luke om vaarwel te zeggen, hij heeft een herinnering die hij nooit zal vergeten: die stralende glimlach, die tranen van vreugde en dat onvergetelijke moment dat ze gaan op de dansvloer.

Het gebaar van Luke herinnert me eraan hoe belangrijk het is om elk moment met familie te grijpen. Je hebt maar één moeder. Toon haar al je liefde, want op een dag kan het te laat zijn.

Deel deze video als je denkt dat er niets belangrijker is dan familie!
[fblike]