Zoek
Sluit dit zoekvak.

Broer vraagt aan zijn zusje of hij haar mag vasthouden. Het lied dat hij zingt, ontroert het hele internet.

Mama en papa brachten de nieuwste uitbreiding van het gezin nog maar pas naar huis. Ze waren een beetje bezorgd dat hun eerste kind jaloers zou reageren, maar niets was minder waar. Hij was echt gefascineerd toen mama en papa de baby op zijn schoot legden. Toen ze hem onlangs “You Are So Beautiful” hoorden zingen, smolten hun zorgen als sneeuw voor de zon!

“You Are So Beautfil” is geen ordinair liefdeslied. Billy Preston en Bruce Fisher schreven het nummer om de mama van Preston te eren. Ze was een actrice en de leidende kracht in zijn leven. Toen hij ontdekte dat een van zijn vrienden het nummer gebruikte om vrouwen te versieren, was hij woedend. Hoe durfde hij dit prachtig lied te misbruiken om de meisjes te lokken! Nadat de storm gaan liggen was, lanceerde Joe Cocker de versie van het nummer die we allemaal kennen.

De mooie woorden en prachtige compositie is de reden waarom mama en papa het nummer altijd speelden in huis. Omdat hij het zo vaak gehoord had, pikte grote broer de tekst op en besloot om het voor zijn zusje te zingen. Mama keek met open mond toe hoe zoonlief de baby in zijn armen wiegde en zachtjes voor haar zong.

BEKIJK HET HARTVERWARMENDE FAMILIEMOMENT HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE JE KENT!