Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bridget ondanks kanker keihard tegen stiefmoeder kind

Bridget Maasland toont geen enkel medeleven met Nathalie Hoop, ondanks dat de stiefmoeder van haar kind is getroffen door kanker. Dat onthult Hans Klok in weekblad Weekend. Hans is een van de beste vrienden van Nathalie. Jarenlang werkten ze samen op het podium, maar nu ze is getroffen door kanker, zit zijn assistente thuis. “Voor mij is ze familie, we hebben twintig jaar met elkaar opgetreden. Het gaat er nu vooral om dat haar leven zo lang mogelijk gerekt wordt“, vertelt ze.

Nathalie is getrouwd met Bridgets ex Pepijn Padberg. “Ze wil haar dochter Kate (6) en Mees (11), de zoon van Nathalie’s man Pepijn en Bridget Maasland, nog zien opgroeien.”

Van Bridget heeft Nathalie nooit iets gehoord. “Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen. Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn.”

Ongepast, vindt Hans. “Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: ‘En nu is het klaar.‘”

Hans was ook op het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014, die een paar maanden terug in het nieuws kwam omdat Bridget zich daar schandalig zou hebben gedragen. Ze zou op een gegeven moment met haar slipje op de enkels hebben gestaan. “Ik had een slokje op, dus ik weet er niet veel meer van, maar als zoveel mensen weten dat er iets is voorgevallen tussen haar en André, hoe kun je het dan ontkennen?”

Bridget sleept de Privé hierover naar de rechter, maar dat vindt Hans kinderachtig. “Patty zegt het altijd heel mooi: als je geschoren wordt, moet je stilzitten. En dat slaat precies op deze situatie. Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg.”

Wat vindt hij eigenlijk van haar stormachtige affaire met Hazes? “Ik ga er verder niks over zeggen, want ik wil mijn relatie met haar niet nog slechter maken.”