Bridget Maasland schreef Monique Westenberg een brief

Bridget Maasland (45) is nog altijd kapot van de breuk met André Hazes (26). Hun relatie werd in de media breed uitgemeten en er gingen zelfs geruchten dat ze al met de zanger was toen hij nog bij Monique Westenberg (43) was.

Maar daar is volgens de presentatrice niets van waar. “Ik weet in ieder geval dat ik mezelf recht in de spiegel kan aankijken”, doet Bridget nu een boekje open in ‘VROUW’.

Tijdens het interview wordt Bridget gevraagd naar het feit dat ze in 2014 al een ‘huwelijksnacht’ zou hebben beleefd met André op het huwelijk van Patty Brard.

Volgens haar klopt er niets van deze roddels. Ook de geruchten dat het stel met elkaar gezoend zou hebben, zet ze neer als onzin.

“Ze waren al maanden uit elkaar en Dré had toen al een eigen huis”, vertelt Bridget openhartig. “Als mensen dingen verkeerd willen uitleggen, kan ik daar niks aan doen. Ik weet in ieder geval dat ik mezelf recht in de spiegel kan aankijken.”

Ondertussen werd Bridget wel gezien als de vrouw die een huwelijk kapotmaakte. Daarom besloot ze Monique de waarheid te vertellen in een brief.

Bridget: “Gewoon de waarheid, mijn verhaal, in plaats van wat je las. Nee, ze heeft niet gereageerd en dat hoefde ook niet van mij.

Ik wist dat Dré en zij goed met elkaar omgingen en dat het goed ging met Dreetje. Dat was het allerbelangrijkste.”

Hoewel Monique en moeder Rachel er nooit een geheim van hebben gemaakt dat ze niet door één deur kunnen, was Bridget dikke maatjes met haar schoonmoeder.

“Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré. Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw.

Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ’Zo, nu is het klaar. Nu luister je even naar mij’. En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen”, aldus de presentatrice.