Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bridget Maasland: ‘Pot verwijt ketel? Kinderachtig!’

Bridget Maasland vindt het flauw als mensen zeggen dat zij als RTL Boulevard-presentatrice niet zo moet klagen over de vele media-aandacht die haar relatie met André Hazes jr heeft gekregen. Dat zegt ze in Veronica Magazine. De pot verwijt de ketel, vinden veel mensen. “Ik vind dat heel kinderachtig om te zeggen. Mensen zeiden ook: je gebruikt toch zelf ook Instagram? Dat doen we toch allemaal? Waarom zou ik opeens niet meer op Instagram mogen zitten?“

Er zijn ook grenzen, klaagt Maasland. “Ik vind vooral niet dat iedereen maar gevrijwaard is om zomaar allerlei verhalen de wereld in te helpen en nare dingen te schrijven. Je was er niet bij en weet helemaal niets.”

Het verschil is dat RTL Boulevard heel journalistiek te werk gaat, geeft ze aan. “Je moet mensen wel de kans geven om te vertellen hoe het echt zit. Ik hoop dat we bij Boulevard beter ons werk doen en hoor en weder – hoor toepassen.”

Waar Boulevard de ene na de andere privévraag stelt aan BN’ers, wil Maasland nergens iets over kwijt. “Waarom moet ik alles vertellen, dat hoeft toch helemaal niet? Ik ben aan niemand verplicht verantwoording af te leggen. Dus als ik het al doe, kun je je daar gewoon bij neerleggen.”

Spreekt ze Hazes eigenlijk nog? “Dat gaat je helemaal niets aan!”