Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brandweerman redt deze kat uit een brand, maar nu laat ze hem geen seconde alleen.

Een brandweerman redde een kat tijdens de verschrikkelijke bosbranden in Californië. De kat is de man zo dankbaar dat ze hem niet alleen wil laten.

Deze maand woeden er heftige bosbranden in Californië. Tragischerwijs overleden tientallen mensen en zijn er nog veel mensen vermist. Talloze personen zijn hun hele hebben en houden kwijtgeraakt.

Brandweerman Ryan Coleman was in het stadje Paradise nadat een bosbrand bijna alles had verwoest. Plotseling kwam hij een prachtige grijze kat tegen die gelukkig de brand had overleefd. Het stadje was haastig geëvacueerd, dus het leek erop dat de eigenaren de kat niet mee hadden kunnen nemen.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216927096111050&set=a.2214678407875&type=3

De kat was Ryan ontzettend dankbaar en klom op zijn schouders, terwijl ze hem constant kopjes van blijheid gaf. Hij plaatste de beelden op Facebook, welke onmiddellijk viraal gingen. Inmiddels zijn deze meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Helaas kon Ryan de kat niet meenemen. De bosbranden zijn nog steeds bezig en hij maakt deel uit van de vele dappere en moedige brandweermannen die de branden bestrijden, aldus de Independent.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216927096751066&set=a.2214678407875&type=3

My Modern Met geeft aan dat de kat de tijdelijke naam Kitty-571 heeft gekregen totdat haar baasjes terug worden gevonden.

Deze bosbranden zijn verschrikkelijk. Veel mensen hebben alles, waar ze hun hele leven lang voor hebben gewerkt, in rook zien opgaan. Gelukkig komt veel hulp uit alle wereldhoeken en zijn er op sociale media groepen die mensen helpen hun verloren huisdieren weer terug te vinden.