Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boze en agressieve voetganger krijgt moment later met instant karma te maken

We hebben allemaal wel eens van karma gehoord. In het Nederlands gebruiken we hiervoor vaak de spreekwoorden “wie goed doet, die goed ontmoet” en “boontje komt om zijn loontje.”

De man in de onderstaande beelden is een duidelijk voorbeeld van het laatste spreekwoord, en hij hoefde niet lang op de gevolgen te wachten…

Het bijzondere moment werd gefilmd door een dashcam.

We kunnen zien hoe een auto bij een stoplicht stopt. De man die op de oversteekplaats voor voetgangers loopt, vindt blijkbaar dat de automobilist iets niet goed heeft gedaan.

Met verschillende rare en agressieve gebaren maakt hij dat duidelijk, terwijl hij oversteekt. Wat de man niet doet is kijken waar hij loopt!

De man loopt dan recht tegen het verkeerslicht aan! Daarna ziet hij nog even de mogelijkheid om de automobilist te bedreigen, waarna hij verder loopt.

Zo zien we maar weer: “wie wind zaait, zal storm oogsten”. Uiteindelijk leek het er niet op dat de man zich ernstig verwonde, maar we hopen dat hij zich dit voorval zal herinneren en nooit meer als een dwaas te keer gaat.
[fblike]
https://youtu.be/COQ0QrCn-vU