Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bouwvakker die 100 miljoen won, blijft werken en stuurt klanten even geen rekeningen meer.

Een Britse bouwvakker die met EuroMillions meer dan 100 miljoen euro won, besloot om gewoon te blijven werken. Meer nog, Steve Thomson wil zijn klanten een prettige kerst bezorgen en stuurt hen daarom voorlopig geen rekeningen meer.

Het verhaal van Steve en zijn vrouw Lenka komt uitgebreid aan bod in de Britse media. Het koppel won in november de op acht na grootste jackpot in de geschiedenis van EuroMillions. Steve weigert voorlopig om te stoppen met werken. Zijn vrouw Lenka stopte wel met haar baan in een supermarkt. Steve vertelde: “Ik zit in een emotionele rollercoaster en ik lag wel enkele nachten wakker van de stress.”

De bouwvakker staat nadat hij van de eerste schok bekomen was, weer gewoon deeltijds op de bouwwerf in West-Sussex. De reden waarom hij nog steeds aan het werk gaat, is echter heel begrijpelijk. Hij legde uit: “Dan voel ik me tenminste weer een beetje normaal.” De bouwvakker beloofde aan zijn resterende klanten dat hij tot Kerstmis gratis zal werken. Daarover vertelde hij: “Dan heeft iedereen wat meer om te spenderen tijdens de feestdagen. En ik beloof mijn klanten dat ik alle opdrachten zal afmaken.”

Ondanks zijn miljoenenwinst rijdt Steve nog gewoon rond in zijn oude gele bestelbus. Hij liet wel verstaan dat hij weldra met zijn drie kinderen naar een groter huis zal verhuizen. Zijn tienjarige zoon zou graag een nieuwe Tesla krijgen, terwijl zijn jongere dochter vrede neemt met een roze iPhone.