Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boer Geert Jan bijt van zich af na zware kritiek.

Een van de redenen waarom Karine een relatie met Geert Jan niet zag zitten, waren zijn flauwe grapjes. Karine werd tijdens hun citytrip zelfs boos op de boer omdat hij gewoon niet serieus kon doen. Daar kan de boer misschien nog iets van leren, maar daar heeft hij geen oren naar!

Pech voor de vrouwen

Karine was niet de enige die kritiek had op de grapjes van Geert Jan. Ook oud-deelnemer boer Geert liet van zich horen. De boer uit Groningen stond vroeger beter bekend als ‘Geile Geert’. Ook hij vond de vele sarcastische opmerkingen van zijn collega niet kunnen. Geert denkt dat de grapjes van Geert Jan een echte afknapper zijn voor de vrouwen. Geert Jan heeft een heel andere mening: “Nou, als de vrouwen daarop afknappen is het pech gehad. Ik ben het niet met hen eens. Ik ben wie ik ben en kan me niet anders voordoen. Als mensen er de humor niet van inzien, dan passen ze sowieso niet bij mij.”

Geert Jan heeft wellicht overschot van gelijk dat hij de raad van zijn collega niet ernstig neemt. Boer Geert is immers zelf ook geen meester in de liefde. Hij had enkele relaties maar die liepen weer snel op de klippen.

https://www.instagram.com/p/CADJ5yxjifD/?utm_source=ig_embed