Search
Close this search box.

Belgische restaurantuitbater wilt geen kinderen in zijn restaurant: “Ik ben de lakse ouders kotsbeu”.

Op de sociale media heerst heel wat opschudding over Brasserie Sir Charles in het Belgische Nieuwpoort-Stad. Woensdag werd de toegang geweigerd aan een moeder die er met haar dochtertje wilde gaan eten omdat in de taverne een verbod op kinderen geldt. De vrouw vond dit absurd en wendde zich tot Facebook om haar verontwaardiging te uiten.

De moeder schreef:

“In shock door Brasserie Sir Charles op de zeedijk in Nieuwpoort. Ik had er een tête-à-tête met mijn kind, maar een serveerster kwam zeggen dat er geen kinderen toegelaten waren. Ik dacht nog dat het een grap met een verborgen camera was, maar neen …”

De moeder deelde haar verhaal op Facebook in de hoop om de eigenaar een lesje te leren. Het bericht werd ondertussen door tienduizenden mensen gedeeld.

Het Belgische Nieuwsblad contacteerde de uitbater van de zaak genaamd Noël Brossé, maar die was niet meteen onder de indruk van de kritiek. Ondertussen staat het bordje met “Adults Only” al een maand voor de deur en dat blijft wat hem betreft gewoon staan.

De eigenaar verklaarde: “Ik had iedere zomer voor duizenden euro’s schade door kinderen. Kinderen die glazen en borden lieten vallen, kinderen die met hun vuile schoenen op mijn stoelen springen … En de ouders, die grijpen natuurlijk niet in. Let op, ik heb niks tegen kinderen op zich. Maar ik ben de lakse ouders kotsbeu.”

De eigenaar zegt dat hij de hele heisa niet goed begrijpt. Hij vervolgde: “Er zijn wel honderden hotels waar kinderen niet toegelaten zijn. Die zijn er speciaal voor mensen die ook eens in alle rust willen genieten. Waarom zou dat dan in een restaurant niet mogen?”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!