Search
Close this search box.

Bejaarde weduwe is eenzaam. Maar dan komt er een puppy opduiken aan haar voordeur en veranderd haar leven voorgoed.

In 1953 verhuisde Sally Rewehooeern van Nederland naar de Verenigde Staten. Sally is nu 92 jaar oud en woonde sinds het overlijden van haar echtgenoot in 1990 helemaal alleen. Ze was een beetje eenzaam, zeker omdat haar kinderen naar andere staten in het land verhuisden. Onlangs ervoeren de buren van Sally in Mount Vernon, Washington, zelf het verlies van hun geliefde hond Blizzard.

Daarna adopteerden deze buren een 15 weken oude Sint Bernardshond genaamd Brody, en op de dag dat ze hem mee naar huis namen, dwaalde hij af naar het huis van Sally, en sindsdien zijn de weduwe en de puppy de beste vrienden!

Brody volgt Sally werkelijk overal. Zijn eigenaars betrappen hem steeds bij de weduwe telkens als ze in de tuin aan het werken is, naar de brievenbus wandelt en hij springt zelfs bij haar in de auto. Sally, die op een boerderij in Nederland opgroeide en in haar jeugd altijd met honden omringd was, zegt dat Brody haar doet terugdenken aan haar roots en dat dit hondje haar helemaal opvrolijkt.

Nu is ze actiever dan ooit tevoren, en dat allemaal dankzij haar nieuwe donzige vriend.

DEEL DIT HARTVERWARMENDE VERHAAL MET JE VRIENDEN!