Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barbie WEER zwanger!

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, is weer zwanger! Zo beweert een bron die Privé sprak. Het is tot nu toe het hoogtepunt van een paar bewogen weken voor de BN’er. Samantha raakte eerder deze maand betrokken bij een verschrikkelijk auto-ongeluk. Gelukkig maakt ze het nu het beter, maar de artsen vonden veel meer dan wat gebroken ribben: een baby!

Barbie wist niet van baby
Volgens De Telegraaf en Privé waren Barbie en haar vriend Gerrit zelf ook nog niet op de hoogte. Maar Samantha de Jong was dus zwanger toen het ongeluk gebeurde en het prille leven (slechts 7 weken volgens de bron) werd ontdekt toen artsen onderzoek deden naar letsel.

Feest tijdens Koningsdag
De bron vertelt verder dat Barbie en Gerrit feest hebben gevierd tijdens Koningsdag en zelfs al wat foto’s voor Instagram zouden hebben gemaakt. Komt binnenkort dan de onthulling?

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie

Samantha de Jong revalideert momenteel thuis na het afschuwelijke auto-ongeluk dat gebeurde in hartje Den Haag. De realityster zat op de passagiersstoel toen de auto tegen de vangrail klapte en haar alle kanten opschudde.

Barbie is terug thuis
Inmiddels is Samantha de Jong gelukkig weer aanspreekbaar en weten we dat ze zich amper nog iets herinnert van het afschuwelijke ongeluk. Ze hield een hersenschudding, een gebroken rib en verschillende gekneusde rug- en nekwervels eraan over. Maar alle ziekenhuisonderzoeken hebben haar schijnbaar nu ook de kinderboodschap bezorgd.