Search
Close this search box.

Barbie over botox: ‘Mijn gezicht is verpest’.

De voorbije jaren liet Samantha de Jong behoorlijk aan zichzelf sleutelen. Ze ging verschillende keren onder het mes. De populairste ingrepen waren een borstvergroting en botox. Maar van dat laatste heeft ze blijkbaar spijt.

Jaloers

Samantha en Gerrit vertellen in hun nieuwe vlog dat ze ontzettend veel zin hebben om hun baby op de wereld te verwelkomen. De blondine laat echter ook weten dat ze jaloers is op de strakke huid van Gerrit. Samantha zei: “Kijk, dat bedoel ik. Deze man heeft geen één rimpel in zijn gezicht.”

Daarna geeft Samantha, die geregeld haar pruik goed moet trekken, toe dat de botox haar gezicht verpest heeft. Ze vreest dat ze er niet meer zo goed zal uitzien wanneer ze net zoals Gerrit achter in de veertig is. Gerrit stelt haar meteen gerust: “Jij bent op je 48nog veel charmanter, nog veel liever en veel mooier. En een goede moeder bent. En dan moet je een rimpeltje en walletje meer krijgen. Maar ik zal van alles houden.”

Hoewel Samantha beweert dat ze niet blij is met de ingrepen aan haar gezicht, gaat ze wel nog regelmatig naar de kliniek …