Zoek
Sluit dit zoekvak.

Badr Hari vertelt dag na verloren duel: “Ik kom terug, wees voorbereid”

Badr Hari heeft een dag na het verloren duel tegen Rico via Instagram zijn fans toegesproken. De vechter liet het volgende weten: “Ik wil mijn leger bedanken voor deze ongelooflijke vechtavond. Je was geweldig en ik kan niet beschrijven wat ik voelde toen ik de ring binnen kwam in deze gekke sfeer. Het was uniek en ik ben zo trots op je steun achter me.

Je kunt je voorstellen hoe moeilijk ik dit resultaat kan accepteren. Ik heb de wereld laten zien dat ik nog steeds de meest dominante jager van de zwaargewicht divisie ben. Ik ben er ook volledig van overtuigd dat ik deze riem zal overwinnen.

Ik wil ook Rico Verhoeven bedanken voor zijn voorbeeldige sportiviteit na mijn blessure. Ik kom terug. Wees voorbereid.

https://www.instagram.com/p/B6YK_rjlETy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading