Zoek
Sluit dit zoekvak.

Babysitter zet hulpeloze 2-jarige in de wasmachine – filmt de daad terwijl ze lacht

Elk kind verdient het om veilig te zijn, en wanneer hun ouders gewoon geen tijd hebben, vertrouwen ze een ervaren babysitter om voor hen te zorgen alsof ze van henzelf zijn.

Onlangs verscheen een schokkende video op Tag24 waarin stond dat een peuter door zijn babysitter in een wasmachine werd gestopt.

Niet alleen is deze daad ongelooflijk wreed, maar de babysitter vond het zo grappig dat hij erbij lachte – en zette de video later op het internet …

Waarschuwing! De handelingen die in dit artikel worden beschreven, evenals de afbeeldingen en video, kunnen als schokkend worden ervaren.

Het verhaal vond plaats in Polen en toont een babysitter die een 2-jarig kind in de wasmachine plaatst in plaats van voor hem te zorgen.

Je kunt zien hoe de babysitter de deur van de wasmachine opent en het kind erin zet.

Korte tijd later sluit hij de deur en lijkt hij hem weer even open te doen. De peuter begint te huilen – en de babysitter lacht hardop om zijn ‘slimme daad’.

Het is een uiterst trieste aanblik om te zien hoe het kind zijn hand tegen het raam van de wasmachine drukt. Maar de babysitter blijft maar lachen.

De Britse krant the Mirror meldt dat het kind niet gewond is geraakt, maar zegt ook dat er een foto is van het kind met een sigaret in zijn mond.

De 21-jarige moeder van de peuter zei dat ze hem onder de hoede van de oppas had gedaan omdat zij en de vader van het kind op het werk waren.

De babysitter en een andere tiener, die de video zou hebben gepost, werden naar verluidt gearresteerd.

Bekijk de video, die op internet een golf van woede veroorzaakt:

https://www.facebook.com/everleaddigest/videos/251419655698894/

[fblike]