Search
Close this search box.

Baby werd 4 maanden te vroeg geboren en woog nog geen 600 gram, maar papa filmde wonderbaarlijke eerste jaren.

Elke ouder hoopt op een perfecte zwangerschap zonder complicaties. Helaas is de realiteit soms heel anders. Dat was ook het geval met de kleine Ward Miles Scot. De jongen moest de eerste weken van zijn leven op de afdeling intensive care doorbrengen omdat hij 3,5 maand te vroeg geboren werd. Pas vier dagen na zijn geboorte kon mama hem voor het eerst in de armen nemen.

De jongen zag het levenslicht op 20 juli 2012. Dat was bijna vier maanden voor de uitgerekende datum. Ward woog amper 600 gram en lag 107 dagen lang vastgesnoerd aan verschillende machines vooraleer hij eindelijk naar huis mocht.

Het was een ontzettend lastige periode voor mama Lindsey en vader Benjamin. Mama Lindsey mocht haar jongen pas vier dagen na de geboorte voor het eerst vasthouden.

Ward lag in de couveuse, maar zijn ouders weken geen ogenblik van zijn zijde. Het was een gecompliceerde en lastige situatie, zeker omdat de dokters niet echt hoopvol waren.

Maar Ward bleek een echte vechter!

Papa Benjamin documenteerde het eerste levensjaar van Ward in een aangrijpende video. Het is werkelijk prachtig om te kijken hoe de baby alsmaar sterker wordt!